Na osnovu člana 9, stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave, (“Službeni list Crne Gore”, br. 041/18 od 28.06.2018), Agencija za zaštitu prirode i životne sredine donosi

ODLUKU

o izboru kandidata koji je predložen za člana Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja.

Za člana Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja, izabran je:

  1. Milorad Mitrović, predložen od strane NVO “Korak promjene” iz Bijelog Polja, NVO „Manifest“ iz Bijelog Polja, NVO „Novi poredak“ iz Bijelog Polja, NVO „Ekološko društvo Breznica“ iz Pljevalja, NVO „Zelena dolina“ iz Bijelog Polja, NVO „Razvojni centar“ iz Bijelog Polja, NVO „Bjelopoljski savez Nevladinih organizacija“, NVO „Akademija društvenih nauka“ iz Bijelog Polja, NVO „Eko Centar“ iz Bijelog Polja, NVO „Centrar sjevera“ iz Bijelog Polja, NVO „Zvijezde“ iz Bijelog Polja, NVO „Sačuvajmo sjever“ iz Pljevalja i NVO „Zaštita Eko biodiverziteta“ iz Bijelog Polja.

Original dokument možete preuzeti OVDJE.