Obavještenje o prijemu zahtjeva za produženje važenja Integrisane dozvole

 

 

Na osnovu člana 10 stav 1 Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine („Sl. List Crne Gore“ br. 80/05, 54/09, 40/11, 42/15, 54/16), AGENCIJA ZA ZAŠTITU PRIRODE I ŽIVOTNE SREDINE

O B A V J E Š T A V A
zainteresovanu javnost

da je operater „Deponija“ d.o.o. iz Podgorice podnio zahtjev, br 6764 od dana 26.09.2017. god., za produženje važenja Integrisane dozvole za rad postrojenja regionalne sanitarne deponije za čvrsti komunalni otpad i obavljanje aktivnosti odstranjivanja bezopasnog otpada na sanitarnim kadama, na lokaciji deponije “Livade” u Podgorici.

U vezi sa navedenim pozivamo zainteresovane organe, organizacije i javnost da izvrše uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Agencije za zaštitu prirode i životne sredine, u ul. IV Proleterske br.19, kancelarija br. 215, na II spratu, radnim danima od 09 do 13 časova, kao i na web stranici: www.epa.org.me u roku od 15 dana od dana objavljivanja obavještenja.

Zainteresovani organi, organizacije i javnost mogu dostaviti svoja mišljenja na dostavljenu dokumentaciju, u pisanoj formi na adresu Agencije za zaštitu prirode i životne sredine ili na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 15 dana od dana objavljivanja obavještenja.

Novosti

Ne propustite novosti i obavještenja iz Agencije, upišite email adresu za besplatnu dostavu novog sadržaja!